Zebra kage med honning

Zebra kage med honning

Eleftheria Gioura

Materialen                                            8-10 portioner
4 æg
120 g smør i en plade (1/2 plade)
1/2 tsk let olie (majsolie eller solsikkeolie)
1/2 tsk blomsterhonning
1/2 tsk brun farin
1 tsk naturlig appelsinjuice
1 pose bagepulver
1 kop mel 500 g
2 hele spsk. kakao
    ⏱︎ 1 timer 

        Madlavnings Vejledning
        1. Kom æg og sukker i røremaskinen og pisk på medium hastighed, tilsæt derefter smørret ved stuetemperatur, olien, honningen, appelsinjuicen, bagepulveret og melet. Del blandingen i to og tilsæt kakao til en og bland. Hvis blandingen er tyk, fortynd den med et par dråber appelsinjuice.

        2. Tænd ovnen for at varme op til 160 grader i luft. I en rund form eller bradepande med en diameter på cirka 23 centimeter lægges skiftevis en skefuld af hver blanding i midten, indtil de er færdige.

        3. Bag i en halv time og skru derefter op på 180 grader i varmluftovnen i yderligere 20 minutter. Den er klar efter 50 minutters bagning. Tag ud af ovnen, lad afkøle og nyd.





        Held og lykke!
        Back to blog

        Leave a comment

        Please note, comments need to be approved before they are published.