
Zebra kage med honning
Eleftheria GiouraShare
Materialen 8-10 portioner |
4 æg |
120 g smør i en plade (1/2 plade) |
1/2 tsk let olie (majsolie eller solsikkeolie) |
1/2 tsk blomsterhonning |
1/2 tsk brun farin |
1 tsk naturlig appelsinjuice |
1 pose bagepulver |
1 kop mel 500 g |
2 hele spsk. kakao |
- Kom æg og sukker i røremaskinen og pisk på medium hastighed, tilsæt derefter smørret ved stuetemperatur, olien, honningen, appelsinjuicen, bagepulveret og melet. Del blandingen i to og tilsæt kakao til en og bland. Hvis blandingen er tyk, fortynd den med et par dråber appelsinjuice.
- Tænd ovnen for at varme op til 160 grader i luft. I en rund form eller bradepande med en diameter på cirka 23 centimeter lægges skiftevis en skefuld af hver blanding i midten, indtil de er færdige.
- Bag i en halv time og skru derefter op på 180 grader i varmluftovnen i yderligere 20 minutter. Den er klar efter 50 minutters bagning. Tag ud af ovnen, lad afkøle og nyd.
Held og lykke!